Amersfoorts meisje betast door onbekende man

AMERSFOORT - Een leerling van basisschool De Wegwijzer in Amersfoort is maandag betast door een onbekende man. Het slachtoffer werd door een verdachte op een fiets gevolgd toen ze naar school ging. Hij sloeg vervolgens toe in de buurt van het Koning Karelpad.
De Wegwijzer heeft de ouders van alle leerlingen op de hoogte gebracht van de zaak. Ook de naburige school De Tafelronde heeft dat gedaan.

NAARS

In een brief die De Tafelronde verstuurde staat dat de politie over de zaak is ingelicht en dat er ook aangifte is gedaan. "Vanmorgen is er voor schooltijd iets naars gebeurd met een van de oudste leerlingen van onze buurschool De Wegwijzer."
"Een van de meisjes is door een man op een fiets gevolgd naar school en vlakbij de school betast. Ze is direct naar school gegaan en daar veilig aangekomen," schrijft de school.

WAAKZAAM

Het team van De Tafelronde zegt alert te zijn en vraagt ouders om bij verdachte situaties direct de politie te bellen. "De politie neemt dit zeer serieus. Als personeel zullen we extra alert zijn. Ik wil u vragen om ook waakzaam te zijn."
Het is onduidelijk hoe het nu met het meisje gaat.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.