RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Grote zoekactie naar vermiste Ikram (13)

1/6
DRIEBERGEN-RIJSENBURG -

De grote zoekactie dinsdag naar de vermiste 13-jarige Ikram Ammari uit Driebergen heeft niets opgeleverd. Het bos waar de politie zocht is aan het eind van de middag vrijgegeven. Het onderzoek gaat ondertussen onverminderd door.

Er werd dinsdag de hele dag gezocht met hulp van de ME, mariniers, de Forensische Opsporing, een helikopter, honden en paarden in een bos, maar Ikram werd niet aangetroffen.

Vannacht is haar fiets in de buurt gevonden. Ook werd een tas aangetroffen die vermoedelijk van het meisje uit Driebergen is. "We gaan nu verder met het horen van getuigen en familie en vrienden van het meisje", zei een politiewoordvoerder eerder op de dag. Vooralsnog wordt geen enkel scenario rond haar verdwijning uitgesloten.


SCHOOL

Ikram zit in de tweede klas van het Schoonoord in Zeist. Die houdt nauw contact met de politie. Agenten zijn langskomen om te praten met leraren, klasgenoten en de directeur.

Meerdere scholieren vertellen aan RTV Utrecht dat er verhalen rondgaan dat Ikram problemen zou hebben en daarom vrijwillig is weggegaan. Berichten die daarop wijzen zijn doorgegeven aan agenten, die houden rekening met alle mogelijke scenario's.


OPGESCHAALD

Toen de zon dinsdagochtend opkwam is direct een grote zoekactie gestart in een bos tussen de A12 en het station. Teams die zijn gespecialiseerd in het uitkammen van bosgebieden hielpen mee. Ook zochten ze in het water.

"Ik zie heel veel politieagenten", zei RTV Utrecht-verslaggever Dennis van Ommeren. "Heel veel auto's en busjes, er komt er zojuist weer één aanrijden waar in totaal zo'n zes man uitstappen die mee gaan helpen."


SIGNALEMENT

Het meisje is van Marokkaanse afkomst. Ze is 1.60 meter lang, heeft donker lang golvend haar en donkerkleurige ogen. Ze draagt een groene jas met capuchon, een bontkraag en zwarte sneakers van Nike.

Een opvallend kenmerk verder is dat Ikram al haar hele leven mank loopt en daarom ook een aangepaste schoen draagt. Ze komt uit Driebergen. Mensen die info over haar hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0800-6070 of 0900-8844.

Een tijdlijn van de vermissing is hier te lezen.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -