RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Tijdlijn: alle feiten over vermiste Ikram op een rij

DRIEBERGEN-RIJSENBURG -

De politie is dinsdag de hele dag druk op zoek naar de vermiste Ikram Ammari. Het 13-jarige meisje uit Driebergen wordt gezocht in de bossen tussen Driebergen en Zeist.

Een tijdlijn van de gebeurtenissen de afgelopen uren.


MAANDAG

15.30: Ikram wordt voor het laatst gezien in Zeist.

23.00: Er wordt een Burgernet-melding uitgedaan naar deelnemers in de gemeentes Zeist, Bunnik, Utrechtse Heuvelrug, Woudenberg en De Bilt. De politie roept op 1-1-2 te bellen als iemand iets ziet.


NACHT

In de nacht van maandag op dinsdag vindt een Burgernet-deelnemer haar rode fiets. Ook wordt een tas gevonden die waarschijnlijk van Ikram is. De polite besluit met man en macht de omgeving uit te gaan kammen als de zon opkomt.


DINSDAG

9.00: De politie start een grote zoekactie in de bossen tussen Zeist en Driebergen. Er is hulp van de ME, militairen, een politiehelikopter, speurhonden en paarden.

12.00: Familieleden van Ikram arriveren op de plek waar de politie zoekt.

13.00: Een politiehelikopter wordt ingezet boven het zoekgebied.

14.00: Het Schoonoord-VMBO in Zeist, waar Ikram in de tweede klas zit, heeft contact met de politie. Dat vertelt directeur Jonne Gaemers. Agenten zijn 's ochtends langsgekomen om te praten met leraren, klasgenoten en de directeur.

15.30: Er gaan op school verhalen rond dat Ikram problemen had en daarom vrijwillig is weggegaan. Berichten daarover zijn door de school doorgegeven aan de politie, die nog altijd rekening houdt met meerdere scenario's.

15.50: Het zoekgebied in de bossen is vrijgegeven. Ikram is niet aangetroffen. De politie blijft uiteraard onderzoek doen naar het hoe en wat van de verdwijning.

16.30: De politie gaat vooralsnog niet uit van een misdrijf. "We gaan nu verder met het horen van getuigen en familie en vrienden van het meisje."

20.45: De politie meldt dat het meisje in goede gezondheid is aangetroffen.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -