Agenten langs op Zeister school om vermissing

DRIEBERGEN-RIJSENBURG/ZEIST - Het Schoonoord in Zeist, waar de vermiste Ikram op school zit, heeft dinsdag veel contact gehad met de politie. Agenten zijn langsgeweest om te praten met leraren, klasgenoten en de directeur.
Meerdere scholieren vertellen aan RTV Utrecht dat er verhalen rondgaan dat Ikram problemen zou hebben en daarom vrijwillig is weggegaan. Berichten die daarop wijzen zijn doorgegeven aan de politie. Die benadrukt nog altijd dat rekening wordt gehouden met alle scenario's.

STILSTAAN

In de lessen is stilgestaan bij de vermissing. "We hebben medewerkers en klasgenoten geïnformeerd", vertelt schoolbestuurder Jonne Gaemers. "Naaste vriendinnen van haar hebben we persoonlijk gesproken."
De VMBO-school zit aan de Blikkenburgerlaan. Ikram zit in de tweede klas.
Ikram (13) is sinds maandag vermist. Haar fiets is 's nachts gevonden na een Burgernet-melding. Dinsdag is een grote politiemacht uitgerukt om haar te zoeken.
Onder meer de ME, militairen, een helikopter, politiehonden en paarden zijn ingezet om het bosgebied tussen Zeist en Driebergen uit te kammen. Dinsdagmiddag is ze nog altijd niet gevonden.

Schoolbestuurder Jonne Gaemers over de gebeurtenissen op de school dinsdag.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.