Gezocht: vieze man in Amersfoortse bus

AMERSFOORT - In Amersfoort is een schennispleger actief die masturbeert in de bus. De politie wil dat hij zich meldt op het bureau, anders worden camerabeelden van hem vertoond.
Op 23 december sloeg de man toe in een bus van Syntus bij de Hogeschool Utrecht aan De Nieuwe Poort. Hij ging naast een 19-jarige vrouw zitten en bevredigde zichzelf.
De vrouw rende in paniek naar de chauffeur, die 1-1-2 belde en de deuren van de bus probeerde te sluiten. Maar de vieze man wist weg te glippen.
De politie houdt er rekening mee dat de man dit vaker heeft gedaan. Hij krijgt nu de kans zich vrijwillig te melden. Doet hij dat niet, dan laat de politie beelden zien in Bureau Hengeveld, het opsporingsprogramma van RTV Utrecht.

SIGNALEMENT

De man is naar schatting 25 tot 30 jaar oud. Hij heeft een getinte huidskleur en is zo'n 1.75 meter lang. Verder heeft hij zwart haar en een stoppelbaardje.
Toen hij toesloeg eind december droeg hij een zwarte muts, een zwarte halflange jas en had hij witte oordopjes en een witte handtas bij zich.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.