Insluiper berooft selectie SV Spakenburg

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - De selectie van het tweede elftal van SV Spakenburg is donderdagavond bestolen. Terwijl de mannen op het veld stonden hebben één of meerdere insluipers de kleedkamer doorzocht.
In de kleedkamer lagen telefoons, portemonnees en een autosleutel. De dader, of daders, hebben de auto meegenomen. Volgens de politie gaat het om een Fiat 500 met het kenteken 53-XST-3. "De auto staat gesignaleerd en wij roepen mensen op om ons te bellen als ze de auto zien", zegt de politie.
De eigenaar van de auto doet een soortgelijke oproep op Facebook. "Zouden jullie om je heen willen kijken", schrijft Gerina de Graaf. "Mijn witte Fiat 500 is meegenomen."

GETUIGE

Een getuige heeft de mogelijke dader gezien. Hij zag een lichtgetinte man van ongeveer 1.70 tot 1.80 meter lang en hij droeg een grijze capuchon. De politie houdt er rekening mee dat er meer mensen betrokken zijn bij de insluiping.
De politie hoopt dat meer getuigen zich melden. De diefstal gebeurde tussen 21:30 en 22:30 donderdagavond. Ook worden camerabeelden bekeken voor aanwijzingen naar de dader.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.