RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Nike flagshipstore en mega-Vapiano in Hoog Catharijne

UTRECHT -

Hoog Catharijne heeft een hele reeks nieuwe contracten bekendgemaakt. In het Utrechtse vernieuwde winkelcentrum komen onder meer een Nike flagshipstore van 1.100 meter groot, een winkel van Yves Rocher, een mega-Vapiano met dakterras en een van de eerste Five Guys van het land.

In het winkelcentrum komen ook veel bekende Nederlandse merken, zoals: Rituals, Steps, Sissy Boy, WE, Sacha, Manfield, Claudia Sträter, Men At Work en Jeans Centre. Eerder werd al bekend dat de grote internationale merken Bershka, Zara Home, Zara Man en Stradivarius een grote winkel openen in Hoog Catharijne.

Hoog Catharijne was voor de verbouwing met 26 miljoen bezoekers een van de drukst bezochte winkelcentra van Europa. Door de vernieuwing wordt het Utrechtse winkelcentrum uiteindelijk 100.000 vierkante meter groot.

Het eerste deel gaat van Hoog Catharijne gaat in het voorjaar open. In 2019 moet het complete winkelcentrum klaar zijn.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -