RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Familie bij benefietconcert voor overleden Bertus de Man

1/2
NIJKERK/GORINCHEM -

Nabestaanden van Bertus de Man organiseren zondagmiddag een benefietconcert. Tijdens het evenement in een cafÚ in Gorinchem treden meerdere zangers op en wordt De Man herdacht. De opbrengst is bestemd voor een monument voor woonwagenbewoners.

De 30-jarige Nijkerker overleed vorige maand. Hij werd in Amersfoort opgepakt en daarna naar het cellencomplex in Houten gebracht. Volgens het Openbaar Ministerie kwam De Man om het leven door overmatig coca´negebruik, maar zijn familie zegt dat agenten grof geweld gebruikten bij de arrestatie van De Man.

Nabestaanden hebben nog steeds veel vragen over de dood van De Man en schakelden daarom eerder zelf patholoog Frank van de Goot in. Die stelde dat De Man is overleden door zowel een combinatie van overmatig coca´negebruik als het tumult dat is ontstaan bij zijn aanhouding.

De familie organiseerde eerder ook al een stille tocht om De Man te herdenken.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -