Vijf tips binnen over aanrander Maarssen

MAARSSEN - Bij de politie zijn tot nu toe vijf tips binnengekomen over de zaak van een 77-jarige vrouw in Maarssen die werd aangerand in haar huis. Opsporing Verzocht besteedde dinsdagavond aandacht aan de zaak.
De dader is nog niet gevonden en de politie heeft hulp ingeschakeld van het publiek. Ook in Bureau Hengeveld, het opsporingsprogramma van RTV Utrecht, werd een compositietekening getoond.
Het drama gebeurde op de Boomstede. Het slachtoffer werd benaderd door een jonge man die bij haar aan de deur aanbelde. Hij deed zich voor als wijkcoach en probeerde de vrouw te kussen. Ook pakte hij haar billen vast.
De echtgenoot van het slachtoffer probeerde de dader tegen te houden, maar hij werd knock-out geslagen. Hij belandde zelfs in het ziekenhuis.

SIGNALEMENT

De politie heeft een compositietekening van de verdachte vrijgegeven. Het gaat om een man met een lichtgetinte huidskleur tussen de 25 en 35 jaar. Hij droeg donkere kleding en had een muts op.
Volgens het slachtoffer zat er meer uitdrukking in zijn gezicht dan op de tekening te zien is en had hij had meer sprankelende ogen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.