Megaroof: voor tienduizenden euro's aan haar gestolen in Utrecht

UTRECHT - Het ongeloof en verdriet is groot bij de eigenaressen van Real Hair Online. Vannacht hebben dieven de vestiging aan de Amsterdamsestraatweg geplunderd. Er is voor tienduizenden euro's aan hairextensions gestolen.
"Dit gevoel is niet te beschrijven. Hier ligt onze passie en werken we keihard voor", zegt mede-eigenares Funda. Ze ontdekte de roof relatief laat. "Zoals gewoonlijk opent mijn broertje 's ochtends de winkel aan de Amsterdamsestraatweg. Hij zag dat het glas was stukgeslagen en sloeg meteen alarm", vertelt ze aan RTV Utrecht.

GLAS

"Het is heel chaotisch nu", aldus Funda. "De haarstukken staan hier achter glas, maar alles is kapotgeslagen. Pruiken zijn weg, haarstukken en clipins. Ook de kassa is leeggehaald."

GETIPT

Funda denk dat de dader is getipt door een vrouw. "Ik vraag me af welke man op de wereld denkt: hé ik ga even wat haar stelen. De haarstukken zijn heel kostbaar, maar een man weet dat over het algemeen niet."
Volgens de mede-eigenares loopt de schade in de tienduizenden euro's. Sommige haarstukken kosten wel 345 euro per stuk.

HERKENNEN

Funda hoopt dat mensen de haarwerken herkennen en naar de politie stappen. Ze hebben namelijk opvallende weavebanen en speciale clipins waarmee je de extensions bevestigd aan je eigen haar.
Vanwege de inbraak is de vestiging dinsdag gesloten.

"Ik denk dat het in opdracht is gestolen"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.