RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Dodelijke steekpartij Croeselaan was toeval

1/9
UTRECHT -

De doodgestoken vrouw op de Utrechtse Croeselaan was op het verkeerde moment op de verkeerde plek. De 31-jarige verdachte van Poolse afkomst is hoogstwaarschijnlijk geen bekende van haar, laten meerdere bronnen weten aan RTV Utrecht.

De 41-jarige Corrie uit Soest werd dinsdagochtend vlak voor het hoofdkantoor van Rabobank doodgestoken. De vrouw werkte daar al twintig jaar.

Ooggetuigen vertellen dat een verwarde man kwam aanrennen en op de kruising richting de Moreelsebrug toevallig tegen de vrouw opbotste en haar daarna neerstak.


RABOBANK

Medewerkers van de Rabobank rouwen om de dood van hun collega. In het hoofdkantoor is een condoleanceregister geopend. Ook hangt de vlag halfstok en zijn er bloemen gelegd. Tijdens een bijeenkomst voor het personeel is woensdagochtend een minuut stilte gehouden.


VERDACHTE

De politie hield dinsdagmorgen kort na de steekpartij een 31-jarige man aan. Hij zit in beperking, wat inhoudt dat hij alleen met zijn advocaat mag spreken.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -