RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Honderden banen bij nieuw warenhuis

PROVINCIE UTRECHT -

Warenhuisketen Hudson's Bay, die ook vestigingen krijgt in Utrecht en Amersfoort, is naarstig op zoek naar personeel. Het Canadese bedrijf is vrijdag begonnen met een grote wervingsactie.

Eerder deze week werd bekend dat Hudson's Bay definitief de nieuwe huurder wordt van het pand in de Utrechtse binnenstad waar voorheen de V&D zat. In juli 2016 tekende het bedrijf een huurovereenkomst voor het voormalige V&D-pand in Amersfoort.

De eerste nieuwe werknemers moeten vanaf 1 juli intern worden opgeleid. Hudson's Bay zegt 2500 nieuwe banen in Nederland te creŽren. Daarnaast rekent de snel groeiende warenhuisketen op 2500 tijdelijke banen in de bouw. Hudson's Bay wil het gat vullen dat het faillissement van V&D heeft achtergelaten in het winkellandschap. De keten heeft vaak gekozen voor panden waar voorheen de failliete branchegenoot in was gevestigd.

Het Canadese bedrijf wil uiteindelijk zo'n twintig filialen openen in Nederland. Nog dit jaar zal Hudson's Bay winkels openen in Almere, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Zwolle. Daarna staat de opening gepland van de warenhuizen in Utrecht, Amersfoort, Amstelveen, Enschede en Haarlem.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -