RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Oom Michael de Boe: de familie vertelt leugens

AMERSFOORT -

Harald B., de man die verdacht wordt van het doodsteken van Michael de Boe zegt dat de familie van het slachtoffer liegt. "Ik ben er erg verdrietig om dat de familie leugens vertelt", zei B. woensdag tijdens de rechtszaak.

Eind november vorig jaar stak Harald B. zijn neef, de 25-jarige Michael de Boe, dood. Na een verjaardagsfeestje op een
partyboot in Amersfoort ontstond binnen de familie ruzie. Tijdens die ruzie werd De Boe neergestoken waarna hij aan zijn verwondingen overleed. B. zit sinds het drama vast.


LEUGENS

Volgens B., die tijdens de rechtszaak kort aan het woord kwam, vertelt de directe familie van Michael leugens over de toedracht van de steekpartij. De vader van Michael verklaarde eerder in De Stad Amersfoort dat Harald na het verjaardagsfeestje was uitgevallen tegen de moeder van Michael.

Het slachtoffer wilde verhaal gaan halen bij zijn oom, waarna hij werd doodgestoken.


COKE

De partner van Harald zat samen met enkele van zijn kinderen op de publieke tribune. De partner van de verdachte wilde hem een zoen geven, maar dat mocht niet van de parketpolitie.

"Zijn ze bang dat ik hem een kilo coke in z'n mond spuug ofzo?", zei de vrouw. Toen de rechtszaak afgelopen was en de verdachte weer werd meegenomen riep zijn zoon: "succes pa."

In juni vindt de inhoudelijke behandeling van de rechtszaak plaats. Tot die tijd worden nog getuigen gehoord.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -