RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Projectontwikkelaar voor nieuwbouwwijk Rijnvliet

LEIDSCHE RIJN -

Utrecht heeft een projectontwikkelaar gevonden voor de bouw van 516 koopwoningen in de nieuwe wijk Rijnvliet in het zuidoosten van Leidsche Rijn. De gemeente heeft daarover een overeenkomst gesloten met projectontwikkelaars Ovast en Van Wanrooij.

Aanvankelijk kreeg Ovast de opdracht om nieuwe woningen te bouwen voor de nieuwe wijk, totdat de projectontwikkelaar in een juridisch conflict terechtkwam met de gemeente, waardoor er een tweede projectontwikkelaar aan te pas moest komen.

De twee projectontwikkelaars hebben inmiddels afspraken met elkaar gemaakt over de bouw, waar ook de gemeente mee akkoord is gegaan. De bedoeling is dat nog dit jaar de bouw start van de eerste 50 woningen. Daarna komen er elk jaar nog eens 150 bij.

Rijnvliet moet uiteindelijk een groene en waterrijke woonwijk worden met huizen in alle prijsklassen. Zo start woningcorporatie Bo-Ex nog dit jaar met de verhuur van de eerste sociale huurwoningen in Rijnvliet Zuid. Ook moet er een school in de wijk komen.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -