RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Politie onderzoekt mogelijk verband tussen mishandelingen in Leusden

LEUSDEN -

De politie in Leusden onderzoekt of twee mishandelingen op de Bavoortseweg met elkaar te maken hebben. Beide incidenten vonden donderdagavond kort na elkaar plaats in de buurt van het sportpark.

Rond 21.05 uur fietste een 23-jarige man uit Amersfoort op de Bavoortseweg. Ter hoogte van de voetbalvelden zag hij twee jongens bij een scooter staan. Een van hen liep op het slachtoffer af en gaf hem een trap. Hierdoor viel het slachtoffer van zijn fiets.

De tweede jongen liep vervolgens op het slachtoffer af en maakte een slaande beweging, maar werd gestoord door een aantal passanten. Daarop wist het slachtoffer weg te komen en de politie in te schakelen.

Even later, rond 21.30 uur, fietste een 45-jarige Amersfoorter ook over de Bavoortseweg. Op de weg stonden drie jongens die hem de weg versperden. Op de vraag of hij er langs mocht, reageerden zij agressief. Hij kreeg daarna een duw en viel op de grond. Daarop is hij door de drie mannen in zijn gezicht geslagen.

De politie houdt er rekening mee dat het om dezelfde daders gaat, dus zou graag getuigen spreken.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -