Gehandicapte Ibo ziekenhuis in geslagen in Veenendaal

VEENENDAAL - De geestelijk gehandicapte Ibo is vrijdag mishandeld in Veenendaal. Ibo is een bekend gezicht in de stad. Hij spreekt voorbijgangers regelmatig aan met de woorden "hey, jou ken ik".
De broer van Ibo vraagt via Facebook of er getuigen van de mishandeling zijn. "Heeft iemand gezien wie Ibo, mijn geestelijk gehandicapte broer, in elkaar heeft geslagen? Zo erg dat hij naar het ziekenhuis moet!"

DIKKE STOK

Zijn zus schrijft dat Ibo met een dikke stok is geslagen en op zijn neus en been geraakt is. "Hij is weleens eerder geslagen dus wij nemen het als familie zeer serieus."
Ibo is vermoedelijk bij het de PWA-Park of het Franse Gat aangevallen. Het Facebookbericht van zijn broer is inmiddels bijna vijfduizend keer gedeeld.

REACTIES

Veel bekenden van het slachtoffer laten een reactie achter. "Lieve Ibo, ik hoop dat je snel herstelt en weet dat niet iedereen in de wereld slecht is", aldus een van hen.
Ook Wouter Kolff, de burgemeester van Veenendaal, heeft gereageerd. "Dit is echt ridicuul. Wie dit heeft gedaan mag zich niet alleen bij de politie, maar ook even bij mij melden."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.