RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

"Verdachte steekpartij Croeselaan twee keer opgenomen"

UTRECHT -

De 31-jarige man die verdacht wordt van de dodelijke steekpartij op de Croeselaan is twee keer gedwongen opgenomen in een kliniek. Dat vertelt zijn vader tegen het AD.

De ouders van de Pool maakten zich zorgen over zijn toestand. Uiteindelijk besloten ze hem op te laten nemen. "Het was een moeilijke keus, maar we konden niet anders", zegt zijn vader tegen de krant.


MEDICIJNEN

Hij werd daarna nog een tweede keer opgenomen en uiteindelijk na een intensieve behandeling uit de inrichting ontslagen. Daarna moest hij medicijnen slikken, die zijn ouders naar hem opstuurden.

Zijn vader en moeder hopen dat hun zoon onterecht is opgepakt. "We hopen op een wonder. (...) Maar als hij het wťl heeft gedaan, is dat onvergeeflijk."


GEEN BEKENDE

Bij de steekpartij kwam de 41-jarige Corrie van Barneveld-van den Brink uit Soest om het leven. Het lijkt erop dat zij geen bekende was van de Pool.

Deze week werd bekend dat het voorarrest van de verdachte met drie maanden is verlengd.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -