RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Politie zoekt fietser die buit overval Hoogland meenam

1/2
HOOGLAND - De recherche is op zoek naar de fietser die vrijdag in de buurt is geweest van een woningoverval in Hoogland. De man heeft een pakketje meegenomen waar mogelijk een deel van de buit in zat.

De gezochte man is rond de twintig en fietste rond 14.45 uur over de Bevrijdingsweg, vanuit de richting van het Sikkemapad. Hij reed een steeg in waar het pakketje op straat lag, stopte en nam het mee. Vermoedelijk hadden de overvallers het pakketje in de steeg laten vallen.

De fietser wordt verzocht zich te melden bij de politie in Amersfoort. Dat kan door te bellen met 0900-8844, door langs te komen op een politiebureau of door zich te melden via het formulier op politie.nl.


ACHTERVOLGING

Bij de overval werd een inwoner van de Pastorielaan met geweld thuis belaagd. De politie hield na een korte achtervolging vier verdachten aan, een 33-jarige en 26-jarige man uit Rotterdam, een 24-jarige man uit Lelystad en een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Zij worden vandaag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Een gedeelte van de buit is in de vluchtauto teruggevonden.

Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.