RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Vrouwen aangehouden voor autobranden Den Dolder

DEN DOLDER - De politie heeft twee aanhoudingen verricht vanwege de recente autobranden in Den Dolder. Het gaat om twee vrouwen.

Afgelopen maandag hield de politie een 24-jarige vrouw uit Den Dolder aan op verdenking van betrokkenheid bij de autobranden. Woensdag volgde de arrestatie van een 37-jarige vrouw, eveneens uit Den Dolder. De 24-jarige vrouw is vrijgelaten, maar is nog wel verdachte. De andere arrestant wordt nog verhoord.

In Den Dolder zijn recent acht autobranden geweest waarvan de politie denkt dat ze zijn aangestoken. De recherche verricht uitgebreid onderzoek. Er is voorlopig ook extra politietoezicht. De branden houden de gemoederen behoorlijk bezig in de buurt. Menig bewoner vreest de volgende te kunnen worden.

Gemeente, politie en het Openbaar Ministerie hielden eerder deze maand een bijeenkomst waarop 200 belangstellenden informatie kregen over het politieonderzoek naar de branden. Ongeveer 145 aanwezigen gaven zich op als 'burgerrechercheur' om te helpen bij het onderzoek.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht