Geen buit en geen gewonden bij overval Vianen

VIANEN - Bij de overval op een tankstation in Vianen is zondagavond niets buitgemaakt. Ook zijn er geen gewonden gevallen. De verdachte is nog spoorloos.
Een man in een groene jas en een trainingsbroek overviel rond 22.00 uur het Total-tankstation aan de Prins Bernhardstraat. De man bedreigde een medewerkster met "iets dat op een vuurwapen leek", aldus de politie.
De overvaller schreeuwde dat hij geld wilde hebben, maar de vrouw stond in een afgesloten glazen ruimte, waardoor de overvaller haar niets kon doen. Toen het hem niet lukte iets buit te maken vertrok hij weer. De medewerkster schakelde direct de politie in. Ondanks een uitgebreide zoekactie werd de verdachte niet meer aangetroffen.
De man is ongeveer 1.75 meter lang en is circa 20 jaar. De politie roept mensen op 112 te bellen en de man niet zelf te benaderen als ze hem denken te zien. De voortvluchtige dader is mogelijk gewapend.
Hij droeg bij de overval een donkere trainingsbroek met een witte bies aan de zijkant en had grijze sneakers met een witte zoolrand aan. Verder droeg hij een donkergroene halflange jas met capuchon. Hij had een gele plastic tas bij zich.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.