RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ouderen roemen BoodschappenPlusBus in nieuw programma 'Margreet'

1/2
PROVINCIE UTRECHT - Vanaf deze week rijdt presentator Margreet van Gils mee met mensen in het bijzonder vervoer. Gewone mensen met bijzondere verhalen. Verhalen uit het leven, over ingrijpende en mooie gebeurtenissen.

Margreet: "Eén van mijn kinderen gaat naar school met een busje. Ik vond dat nogal wat, je kind in zo'n busje zetten. Ze gaat inmiddels iedere ochtend stralend van oor tot oor, maar nu ik erop let valt me pas op hoeveel busjes er iedere dag door onze provincie rijden."

"Busjes met kinderen, met ouderen, met collega's, met mensen met een beperking en mensen zonder. Vraagt u zich weleens af waar ze heen gaan? Of waarom ze eigenlijk met zo'n busje gaan. Hoe ziet hun leven er verder uit?"

"Hoe gaat dat bijvoorbeeld als je ouder wordt? Ben je dan nog steeds verliefd? Ik ontmoet deze keer onder andere Tonnie uit Amersfoort. Ze is net drie jaar weduwe. Haar man was prachtig knap - roepen de andere mensen uit de BoodschappenPlusBus - en tot op het laatst dol op haar. Iedere zondag gingen ze samen uit eten en als Tonnie bij de kapper was geweest, kwam hij haar als het regende met een paraplu ophalen: dan kon ze lekker mooi & droog naar huis."

"Wat de mensen van de Boodschappen Plus Bus het fijnst vinden? De praatjes. De bestemming maakt ze eigenlijk niet eens zo heel veel uit. Het gaat om de gezelligheid."

Wilt u ook mee met deze gezellige bus? Kijkt u dan op: welzin.nl of bel naar 033-4763830. Het programma wordt iedere maandag uitgezonden op RTV Utrecht en staat ook bij dit bericht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -