Ramkrakers in Veenendaal vluchten met dure merkkleding

VEENENDAAL - Vier ramkrakers zijn in de nacht van zondag op maandag kledingwinkel Boavista in Veenendaal binnengedrongen. De schade is groot. De verdachten namen een partij dure merkkleding mee. Ook raakte de voorkant van het pand aan de Hoofdstraat ernstig beschadigd. Dat zegt de ondernemer tegen RTV Utrecht.
De verdachten wisten met een gestolen auto in het winkelcentrum te komen doordat een van de paaltjes bij de toegang van de winkelstraat niet omhoog stond. "Het voertuig reed vervolgens tegen onze winkel aan en zodoende konden de mannen binnenkomen. Ze gingen er daarna met buit op een scooter vandoor", stelt de winkelier.
Eind vorig jaar werd er ook al een ramkraak gepleegd op een filiaal van de kledingwinkel in de Corridor. "Ook daar verkopen we exclusieve kleding, dus daar hebben dit soort verdachten het op gemunt."
De ondernemer is nu bezig om de schade te herstellen, zodat zijn zaak maandagmiddag alweer open kan. De politie onderzoekt de ramkraak. De ramkraak is vastgelegd door beveligingscamera's. De auto, een Volkswagen Golf met kenteken KT03NV, is waarschijnlijk eerder op de nacht gestolen op de Duivenwal.

Ramkrakers in Veenendaal vluchten met dure merkkleding

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.