Zorgen om feestbus bij McDrive

VEENENDAAL - De politie in Veenendaal kreeg afgelopen weekend een melding dat de bestuurder van een touringcar door de McDrive in Veenendaal wilde rijden, terwijl dit helemaal niet paste.
Agenten snelden zich naar het fastfoodrestaurant en zagen tot hun opluchting dat van een 'vastloper' geen sprake was. De oude autobus stond inmiddels op de parkeerplaats. De wagen bleek van een groep vrienden, die hem hadden omgebouwd tot feestbus. Na een avondje stappen waren de mannen toe aan een hamburger.
"Hoewel de zeven passagiers de nodige drankjes hadden genoten, waren we blij te zien dat de bestuurder van de bus beschikte over het juiste rijbewijs en na een blaastest broodnuchter bleek te zijn", meldt de politie op Facebook.
"Alle benodigde papieren werden keurig getoond en zelfs het ludieke advies om de bus eens grondig te stofzuigen werd door deze gezellige club geaccepteerd als serieus punt voor een volgende trip. Bijzonder geval, maar goed voor elkaar. Zo kan het gelukkig ook en zien we het graag! (We zien wel graag een foto van de opgeruimde bus tegemoet, die opgedroogde platgestampte hamburgers op de vloer onder de tafel kunnen écht niet ;-)", laat de wijkagent weten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.