Tienermeisjes voor de rechter om gruwelijke mishandeling bij Utrecht CS

UTRECHT - Twee meisjes van 15 en 17 jaar oud stonden dinsdag voor de rechter omdat ze een meisje van 14 op verschrikkelijke wijze zouden hebben vernederd vlakbij Utrecht Centraal.
Het kind werd bedreigd en gestoken met een mes. Bovendien moest ze zichzelf uitkleden en naakt laten fotograferen terwijl ze tot borsthoogte in ijskoud water stond. Dat schrijft het AD.
De verdachten zagen hun slachtoffer in januari op het station. "Jij gaat met ons meelopen anders steek ik je dood", zei één van hen tegen haar. De drie waren bekenden van elkaar.

RABOTOREN

Vervolgens gingen ze met z'n drieën naar de Jaarbeurszijde in de buurt van de Rabotoren. Daar vond de schokkende vernedering plaats.
De actie is mogelijk gefilmd door één van de daders. Het slachtoffer kreeg gruwelijke verwensingen naar haar hoofd, zoals 'kankerhoer'. Ook werden haar spullen (tas met portemonnee) gestolen.
Eén van de verdachten heeft volgens de krant in een jeugdinstelling in Zeist gezeten. Het slachtoffer komt uit de omgeving van Utrecht.
11 juni gaat de rechtszaak tegen de twee tienermeisjes verder.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.