RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Mogelijk meer arrestaties in onderzoek moord Ranko Scekic

1/2
UTRECHT -

De politie sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen volgen in het onderzoek naar de moord op Ranko Scekic in Utrecht.

Een speciale eenheid hield woensdagmiddag in de wijk Overvecht een Utrechter aan. De 23-jarige man werd op de Dommeringdreef geblinddoekt afgevoerd. De politie trof hem aan bij een onderzoek in een woning.


PIZZAKOERIER

Volgens het AD gaat het om Zakaria A., de pizzakoerier die in 2015 werd veroordeeld voor een schietpartij op de Atlasdreef vanwege een ruzie in het drugsmilieu. Het Openbaar Ministerie zegt in de krant dat Zakaria A. waarschijnlijk niet de schutter is bij de liquidatie van Scekic. Wat zijn rol dan wel is, is nog niet duidelijk.

"Wij hebben op verschillende plekken in Utrecht onderzoek ingesteld", vertelt politiewoordvoerder Bernhard Jens. "Een van de plekken was de Dommeringdreef. Daar is inderdaad deze meneer aangehouden. In het belang van het onderzoek is het niet verstandig om mededelingen te doen over de andere onderzoeklocaties."

De moord op Scekic, vorig jaar zomer op de Kretadreef in Overvecht, wordt gelinkt aan de geruchtmakende 26Koper-zaak, die draaide om liquidaties op bestelling. Scekic was als getuige opgeroepen in dit proces. In het onderzoek naar zijn liquidatie was nog niemand aangehouden.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -