RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Verdachte fatale steekpartij Hoograven op Nationale Opsporingslijst

UTRECHT -

De verdachte van de dodelijke steekpartij in Hoograven is op de Nationale Opsporingslijst gezet. Dat heeft de politie vanavond bekendgemaakt. De 34-jarige verdachte zou bij Villa Vrede de 18-jarige Luel Ymesgen hebben omgebracht.

De verdachte maakt gebruik van meerdere valse identiteiten en dus is zijn echte naam niet bekend. Hij liet zich eerder in ieder geval Si Mohamed el H. noemen.

De Marokkaanse verdachte was een bezoeker van Villa Vrede, net zoals het slachtoffer. Villa Vrede is het centrum voor uitgeprocedeerde asielzoekers, waar Ymesgen begin deze maand werd doodgestoken. De twee mannen zouden eerder ruzie hebben gehad.

De politie heeft een foto van de man vrijgegeven en hoopt dat mensen hem herkennen en contact opnemen. Mogelijk is de man in het buitenland. Er wordt benadrukt de man niet zelf te benaderen.

Het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld besteedt deze week uitgebreid aandacht aan de zaak.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -