Mishandelende meisjes (16) uit Zeist aangehouden

ZEIST/DRIEBERGEN-RIJSENBURG - De politie heeft twee meisjes aangehouden die verantwoordelijk zouden zijn voor twee brute mishandelingen in Zeist. Het gaat om twee 16-jarigen uit Driebergen.
De mishandelingen waren op 22 en 29 mei en leidden tot veel verontwaardiging in Zeist. Slachtoffers waren twee meiden van 14 en 15 jaar uit Zeist. Eén van hen belandde in het ziekenhuis met fikse hoofdwonden.

GEFILMD

Filmpjes van de mishandeling gingen rond op social media. "Is mijn dochter de volgende?", vroeg een bezorgde vader zich af die zich met de filmpjes bij RTV Utrecht meldde.
Op de filmpjes is te zien dat een meisje op de grond wordt getrokken en klappen en schoppen krijgt. Ook heeft ze een enorme bult op haar hoofd.
Om privacy-redenen heeft RTV Utrecht besloten de filmpjes niet te laten zien. Wel zijn enkele screenshots geplaatst toen de verdachten nog niet waren opgepakt.
Op Facebook laten enkele inwoners van Zeist woeste reacties achter. De verdachten worden met naam en toenaam genoemd.

GETUIGEN

De verdachten zitten nu vast. De politie vraagt getuigen zich te melden en hoopt dat mensen videomateriaal aanleveren. Dat kan via
.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.