Savannah (14) uit Bunschoten vermist

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - De 14-jarige Savannah is sinds gistermiddag vermist uit Bunschoten, meldt haar moeder Monique Dekker op Facebook. Haar bericht is inmiddels meer duizenden keren gedeeld.
"Dag mam, tot straks, met het eten ben ik thuis!" Dat waren de woorden waarmee Savannah rond 15.00 haar huis aan de Meerkoet verliet, vertelt Dekker aan RTV Utrecht. Ze had met een groep klasgenootjes bij het skateparkje bij de rotonde Bikkersweg-Westsingel afgesproken. "Vanaf daar zouden ze samen naar een vriendinnetje fietsen om aan een schoolopdracht te werken. Daar is ze alleen nooit aangekomen. Ze hebben berichtjes gestuurd en gebeld, maar de telefoon ging niet eens over."
Zelf merkte de moeder tegen etenstijd dat haar dochter spoorloos was. "Toen ben ik gaan bellen, maar niemand wist waar ze was. De politie is gisteravond hier geweest, maar die kunnen ook niet veel doen. Haar telefoon staat uit, maar die houden we in de gaten voor het geval hij weer aanspringt. Ook zouden ze extra gaan surveilleren en hebben alle agenten een foto van Savannah op zak."

FACEBOOK

"Wie heeft onze dochter gezien na vanmiddag 15.00 uur?", vraagt de moeder in haar
. "Vanaf dat moment is haar mobiel uit en hebben we niets meer van haar gehoord. We zijn enorm ongerust. Willen jullie dit bericht delen alstublieft?"
Het meisje is 1,73 meter lang en zou wat moeilijk lopen in verband met een hernia. Ze droeg op het moment van de verdwijning een spijkerbroek, een hemdje met Minnie Mouse, een groen bomberjack en fluoriserend roze Nike's. Ze zou het huis hebben verlaten op een zwarte Cortina-fiets met zwarte krat aan de voorkant.
Politie bevestigt aan RTV Utrecht dat ze op zoek zijn naar de Bunschotense.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.