RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Politie: lichaam Achterveld is niet vermiste Savannah

ACHTERVELD - Het lichaam dat vrijdagmiddag werd gevonden in het water bij het Utrechtse Achterveld is niet van de vermiste Savannah. Dat meldt de politie na berichtgeving van de Telegraaf.

Op Twitter spreekt de politie met klem het bericht van de krant tegen: "Bericht op @telegraaf over Achterveld is onjuist. Het betreft niet de vermiste Savannah".

De ouders van Savannah waren eerder op de avond al ingelicht door de politie dat het niet om hun dochter ging, schrijft de lokale krant de Bunschoter. De moeder reageert op Facebook op de foute berichtgeving van de krant. "Heel fout dit van de Telegraaf! Het is niet Savannah die dood gevonden is. Blijf naar haar uitkijken!"

De 14-jarige Savannah vertrok donderdag op haar fiets naar een vriendinnetje maar kwam daar nooit aan. Volgens haar moeder zou ze voor het avondeten thuis zijn, maar daar kwam ze nooit aan.


ACHTERVELD

Vanmiddag rond kwart voor zes werd een lichaam ontdekt bij een natuurgebied in de buurt van Achterveld. Het is nog altijd niet duidelijk om wie het gaat en wat er gebeurt is. De politie kan daar nog geen mededelingen over doen.

Een groot deel van het gebied is afgezet door de politie voor onderzoek. Er zijn onder meer speurhonden en een helikopter ingezet.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht