Extra uitzendingen over overlijden vermiste Savannah

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - RTV Utrecht zendt vanaf 13.00 uur extra uitzendingen uit over de dood van de 14-jarige Savannah Dekker uit Bunschoten. Het lichaam van het vermiste meisje is gisteren gevonden aan De Kronkels in haar woonplaats.
Vrijdag werd ook al de 14-jarige Romy uit Hoevelaken dood aangetroffen. Ze werd ontdekt door een man die zijn hond aan het uitlaten was op de Emelaarseweg in Achterveld, niet ver van Bunschoten.

BURGEMEESTER

Burgemeester Melis van de Groep van Bunschoten roept op om extra voorzichtig te zijn. "Ook mijn ambtsgenoten uit Nijkerk, Leusden en omliggende gemeenten delen deze zorgen. Wij vragen u, en adviseren u, als ouders en anderen die voor kinderen zorgen, extra alert te zijn. Waar gaan uw kinderen heen met wie hebben ze contact? En jonge mensen doen er goed aan zoveel mogelijk bij elkaar te blijven en niet onnodig alleen naar een meer verlaten plaats te gaan. En bel de politie bij verdachte situaties."

ONDERZOEK

Savannah werd sinds donderdag
. Zondagmorgen werd een stoffelijk overschot ontdekt aan De Kronkels in Bunschoten. De politie sloot direct de omgeving af en stelde een uitgebreid onderzoek in. Daaruit blijkt dat het inderdaad ging om het vermiste meisje van 14.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.