RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Inwoners Hoevelaken herdenken Romy (14)

1/3
ACHTERVELD -

Inwoners van Hoevelaken hebben vanavond het 14-jarige meisje Romy dat vrijdag dood werd gevonden in Achterveld herdacht. De herdenkingsbijeenkomst was bij de muziekkoepel op het Van Aalstplein.

Honderden mensen waren op de herdenking af gekomen. Burgemeester Gerard Renkema sprak en de favoriete muziek van Romy werd afgespeeld.

Het gezin van Romy was niet aanwezig. Zij wilden thuis blijven en bedankten via de burgemeester iedereen voor alle steunbetuigingen.

Bezoekers legden bloemen en kaarsen neer. De burgemeester riep mensen op alert te zijn. "Niet alleen op straat, maar ook op de digitale snelweg".


VERDACHTE

Over de achtergrond van de dood van Romy is nog niets bekendgemaakt. In verband met haar overlijden is een 14-jarige jongen uit Lunteren aangehouden. De jongen werd in de nacht van zondag op maandag opgepakt.

Er lijkt vooralsnog geen verband te zijn met de dood van Savannah (14) uit Bunschoten. Zij werd afgelopen weekend eveneens dood gevonden en ook in haar geval is sprake van een misdrijf.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -