RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

"Winkels dicht en vlaggen halfstok bij uitvaart Romy"

ACHTERVELD -

Hoevelaken leeft intens mee met de nabestaanden van Romy. Een ondernemer roept op om dinsdag tijdens de uitvaart alle winkels te sluiten.

"Mijn zaak zit vlak bij de begraafplaats", zegt Jacoliem Bos tegen Omroep Gelderland. "Ik wil dan even geen klanten die af en aan rijden, uit respect voor de familie."

Bos heeft een winkel in zonwering en raamdecoratie. "Tot dusverre ben ik de eerste die de deuren sluit, maar ik hoop dat er meer ondernemers volgen." Ze heeft andere ondernemers een mail gestuurd.


VLAG EN PROFIELFOTO

Uitvaartondernemer Wim van de Veen hoopt dat alle inwoners van Hoevelaken namens de familie van Romy hun vlag halfstok hangen. Ook roept hij iedereen die nu zijn of haar Facebook-profielfoto op zwart heeft staan op om die dinsdag om te zetten naar wit.

De 14-jarige Romy werd vorige week vrijdag dood gevonden in Achterveld (gemeente Leusden). Een 14-jarige schoolgenoot uit Lunteren heeft bekend haar seksueel te hebben misbruikt en te hebben gedood.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -