School in Bunschoten waarschuwt voor naakte man

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - De Van Amerongenschool in Bunschoten waarschuwt ouders voor een naakte man die meisjes benadert via de smartphone-app Musical/ly. Dat bevestigt de school na berichtgeving van De Bunschoter.
Drie meisjes van de school werden recent via de applicatie door de man lastiggevallen. Een van de ouders trok hierover deze week aan de bel bij de school.

LIVE

Veel scholieren gebruiken de app, waarmee ze ook live kunnen gaan. "Dan kunnen volgers inbellen", vertelt de directrice van de school. "De helft van je scherm wordt op dat moment verdeeld. Toen bleek dat de volger een man was en die stond helemaal naakt."
De directrice was flink geschrokken. "Een ouder kwam de directiekamer binnen en die vertelde het. En dan heb ik gelijk het idee dat we er wat aan moeten doen. Want dit is wel iets wat in de toekomst veel vaker gaat gebeuren."

MELDING

Bij de politie en de makers van de app is melding gedaan van de naakte man. De school vraagt ouders in gesprek te gaan met hun kinderen over het gebruik van de app.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.