Bart van Leeuwen aan de slag bij Radio M Utrecht

UTRECHT - Radiopresentator Bart van Leeuwen is deze zomer te horen bij Radio M Utrecht. Van 24 juni tot begin augustus presenteert hij elke zaterdag en zondag van 14.00 tot 18.00 uur het middagprogramma 'Lekker weer Van Leeuwen'.
In het radioprogramma presenteert Bart de beste muziek van nu en toen. Ook speelt hij het beroemde radiospelletje Raad waar die staat. Luisteraars raden door middel van verschillende aanwijzingen waar verslaggever Fred Siebelink zich in de provincie Utrecht bevindt. Deelnemers maken elk weekend kans op toegangskaarten voor Dierenpark Amersfoort.

PLAAT

De plaat en zijn verhaal is deze zomer ook weer terug op de radio. Een vertaalde tekst van een bekende popballad maakt het vaak verrassende en ontroerende verhaal achter de plaat bekend. Verder mogen luisteraars elke zaterdag en zondag stemmen op hun favoriete muziek. Van de artiest met de meeste stemmen draait Bart vier bekende hits.
"Radio M Utrecht is een gezellige vrolijke zender, daar breng ik deze zomer graag mijn weekends door. Met Lekker weer van Leeuwen wordt het op zaterdag- en zondagmiddag echt zomer op uw radio, dat beloof ik", aldus Van Leeuwen.

LOOPBAAN

Bart van Leeuwen begon zijn radioloopbaan in 1973 bij de zeezender Veronica en werkte later voor verschillende landelijke commerciële en publieke radiozenders.
Radio M Utrecht is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.