Instellingen

Veiling The Phone House-producten populair

© ANP
AMERSFOORT - Koopjesjagers kunnen hun slag slaan in Amersfoort. Veilinghuis BVA Auctions veilt namelijk de complete inboedel van het hoofdkantoor van de The Phone House. Tot nu toe hebben honderden mensen al een bod uitgebracht.
De winkel ging in februari failliet. Op dat moment had de keten ruim zeventig eigen winkels en 73 franchisewinkels. The Phone House schrapte in 2014 al circa tweehonderd banen om de verdeling tussen fysieke winkels en internetactiviteiten beter in balans te krijgen maar dat was niet genoeg.

PRODUCTEN

In Amersfoort worden verschillende producten aangeboden. Zo zijn er 49 desktops, 47 laptops, 75 monitoren en 43 bureau's te koop. Ook kunnen mensen bieden op kassa's, betaalsystemen en spullen die zijn gebruikt om de winkel in te richten.

WINKEL

Het bedrijf was een bepalend gezicht in de winkelstraat, The Phone House was sinds eind jaren negentig actief in Nederland, maar kreeg het de laatste jaren steeds moeilijker.
The Phone House had last van concurrentie door telecombedrijven en het scherpere toezicht op de aanbieding van telefoons bij abonnementen.
Er kan tot 18.00 uur geboden worden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.