Instellingen

Mirte (16) uit Soest al tien dagen vermist, samen met vriendje uit Almere

Wie weet waar Kevin en Mirte zijn?
Wie weet waar Kevin en Mirte zijn? © Politie
SOEST - De politie is op zoek naar de 16-jarige Mirte Steenbeek uit Soest. Ze is 19 juni, tien dagen geleden dus, voor het laatst gezien in haar woonplaats.
De politie zegt dat ze zeer waarschijnlijk in gezelschap is van haar vriendje Kevin Knol. De 19-jarige jongen is ook al tien dagen spoorloos en werd voor het laatst gezien in Almere.
Een Facebook-oproep van de ouders van Mirte werd al bijna 20.000 keer gedeeld op Facebook. Nu geeft ook de politie de zaak prioriteit door een opsporingsbericht te verspreiden.

SIGNALEMENT

Mirte heeft een opvallende skater-look. Zo heeft ze neuspiercings en draagt ze stretchers in haar oorlellen. Op één van haar benen heeft ze een tattoo van een roos. Toen ze verdween droeg ze een zwarte broek, een rode geruite blouse en schoenen met lampjes erin.
De moeder van Mirte heeft aan Linda Nieuws verteld dat haar dochter is weggelopen uit een gesloten inrichting. Ze heeft haar telefoon uitgezet.

VRIEND KEVIN

De jongen met wie ze samen zou zijn is ook een 'skater'. Hij heeft neuspiercings, een neusring, twee piercings in zijn onderlip en stretchers in zijn oren.
Verder valt op dat hij het woord 'Fuck' heeft getatoeëerd op zijn rechterhand. Ook heeft hij op één van zijn armen een getatoeëerde band met een doodskop.
Mensen die Mirte en/of Kevin zien kunnen contact opnemen met de politie via 0800-6070.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.