'NK opgieten' met "ongekende uitvoering" gewonnen in Soesterberg

© Thermen Soesterberg
SOESTERBERG - Wie dacht dat een opgieting in de sauna een simpele handeling van water over hete stenen heen gooien is, heeft het mis. Er bestaat zelfs een heus Nederlands kampioenschap opgieten, gewonnen door Marijn Bolhaar van Thermen Soesterberg.
Het was een thuiswedstrijd voor Bolhaar, want het 'Aufguss NK' vond plaats in zijn eigen sauna. Volgens de jury zette hij een "ongekende uitvoering" neer van zijn thema ' Formula 1, The legend and the rookie'.
Tijdens het NK werd het Sauna Theater in Soesterberg officieel geopend. Het Sauna Theater is de grootste saunacabine van Europa. Er is plaats voor ongeveer 180 gasten tegelijkertijd. Middenin het theater staat een LED-scherm van 4,5 meter breed, waar speciale 'opgietshows' centraal staan.
"We zijn enorm trots dat Thermen Soesterberg direct de winnaar van het Nederlands kampioenschap voort heeft gebracht en kunnen niet wachten om vanaf vandaag dagelijks deze shows aan onze gasten te laten zien", laat Fabian Dolman, directeur Thermen Soesterberg weten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.