Marechaussee zoekt getuigen van dodelijk motorcrossongeluk Leusderheide

LEUSDEN - De Koninklijke Marechaussee is nog altijd op zoek naar informatie in de zaak van de overleden motorcrosser op de Leusderheide. Eind vorig jaar kwam een 20-jarige Soesterberger om het leven nadat hij op een boomstam was gebotst, die dwars over de weg was gelegd.
Het ongeval vond plaats op de scheidingsweg tussen het militair oefenterrein en het gebied van Staatsbosbeheer en het Utrechts landschap, bij de Treekerweg. Deze weg is voor recreanten te bereiken vanaf de N227 en ligt in het verlengde van de parkeerplaats van het pannenkoekenrestaurant Bergzicht.

PERSBERICHT

Alle informatie die kan leiden tot de oplossing van het ongeval is nog altijd welkom, schrijft de marechaussee in een persbericht. "De recherche wil graag in contact komen met personen die in de periode voorafgaand aan het ongeval in dit gebied zijn geweest, of personen die op andere wijze over informatie beschikken die van belang kan zijn voor het onderzoek."
"Het team is met name geïnteresseerd in informatie over de toedracht en het neerleggen van de boomstam op of rond 29 december 2016 en de periode hieraan voorafgaand", voegt de marechaussee er aan toe. Tips zijn welkom via 0800-1814 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

OPZET

De moeder van het slachtoffer zei
in RTL Boulevard te betwijfelen dat het om een ongeluk gaat ze vermoedt opzet.
Bureau Hengeveld besteedde eerder dit jaar ook al aandacht aan de zaak.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.