Instellingen

Arrestatieteam in actie na steekpartij in Lopik

LOPIK - Bij een steekpartij in Lopik is rond 22.00 uur een persoon ernstig gewond geraakt. Een arrestatieteam is zo'n anderhalf uur later een woning binnengevallen.
Er stond een bouwlamp op de woning gericht en er was een onderhandelaar van de politie aanwezig. Ook werd de brandweer opgeroepen, vermoedelijk vanwege het risico op een gaslek.
Volgens getuigen is er bij de inval echter niemand opgepakt. Er zou nog wel een hond in de woning zijn. De politie probeert het beest nu mee te nemen.

TRAUMAHELIKOPTER

Hulpdiensten waren kort na de melding van de steekpartij al massaal uitgerukt. Er werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De steekpartij vond plaats op de Lekdijk Oost, vermoedelijk op het erf van een woning.
Een woordvoerder van de politie wil alleen kwijt dat er iemand gewond is geraakt bij een steekpartij. Meer informatie zou morgen pas volgen.

ZWARTE SCHERMEN

Rond de woning zijn inmiddels grote zwarte schermen neergezet. Ook de dijk is afgesloten. Omstanders worden op grote afstand gehouden. Het is onduidelijk waar de dader van de steekpartij op dit moment is.

Het arrestatieteam gaat de woning binnen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.