IJsselstein wil geliefde pakketbezorger Hazjar niet kwijt

IJSSELSTEIN - Inwoners van IJsselstein protesteren tegen het verlies van de geliefde pakketbezorger Hazjar Salim. PostNL wil hem overplaatsen naar Houten, maar zijn klanten weigeren zich daarbij neer te leggen.
De bewoners zijn gehecht geraakt aan de 'leukste, beste en liefste postbezorger.' Hij zou al zijn klanten bij naam kennen en altijd vrolijk en vriendelijk over straat gaan. Een aantal IJsselsteiners heeft posters opgehangen uit protest tegen de dreigende overplaatsing. In de Rietzangerlaan in de wijk Achterveld hangt het pamflet bij tien woningen in het raam. Salim zou zelf ook graag in IJsselstein wil blijven werken.

BEZORGD

Op een aan PostNL gericht
-bericht uit februari zijn al meer dan 300 reacties gekomen. "Dit menen jullie niet, hij heeft het zo naar zijn zin in IJsselstein, wij willen hem niet kwijt", zegt Kitty van der Gouw. "Als mijn kinderen hem aan zien komen rennen ze al vrolijk naar de deur, ook als hij niet bij ons een pakketje komt bezorgen", vult Laura Groenendijk aan. Een aantal reageerders laat zelfs weten over te stappen naar een andere pakketbedrijf als Salim inderdaad overgeplaatst wordt.
De webcare-afdeling van PostNL heeft laten weten dat zij geen invloed kunnen uitoefenen op welke bezorger in welk gebied werkt. Wel geven zij aan de reacties onder de aandacht te brengen van de betreffende afdeling.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.