Instellingen

Waarzegster in voormalige peeskamer voorspelt: "FC Utrecht wint van Poznan"

UTRECHT - Een opvallende verschijning in één van de voormalige prostitutiekamers aan de Utrechtse Hardebollenstraat: medium Isabel Teunis voorspelt sinds kort de toekomst aan de hand van tarotkaarten.
Ze is één van de ondernemers die zich hebben gevestigd in de onlangs in het leven geroepen pop-up stores. De gemeente wil dat de straat een "vernieuwende, creatieve uitstraling" krijgt met "leuke winkels en etalages".

FC UTRECHT

RTV Utrecht nam de proef op de som en vroeg haar naar het resultaat van FC Utrecht - Lech Poznan. "Als ik kijk naar deze kaarten denk ik wel dat Utrecht zal scoren."
"Er wordt flink tegen de bal getrapt", voorspelt het medium. "Ik zie een kaart van overwinning. Ik denk dat het met hangen en wurgen zal zijn. Een hoop gaat afhangen van een besluit van de scheidsrechter."

VOORGANGERS

Isabel is niet de eerste paragnost in de Hardebollenstraat. In de jaren 20 en 30 zaten er ook al mediums in de straat, ontdekte een buurman die historisch onderzoek deed.

INTERNET

Het loopt nog niet echt storm bij Isabel. Ze zit al enkele weken in de pop-up store, maar het merendeel van haar klanten heeft ze nog altijd online.
Aanstaande donderdag zal blijken of de helderziende gelijk krijgt wat betreft FC Utrecht. De Europa League-wedstrijd tegen Lech Poznan begint om 19.00 uur in de Galgenwaard.

Helderziende Isabel in haar pop-up store.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.