Evander Sno wordt ploeggenoot Rodney Sneijder bij DHSC

UTRECHT - Amateurclub DHSC uit het Utrechtse Ondiep heeft opnieuw een ex-prof aangetrokken. Evander Sno komt de club versterken, meldt het AD.
DHSC promoveerde afgelopen seizoen naar de Eerste Klasse. Wesley Sneijder is geldschieter van de club en zijn broer Rodney (die speelde voor onder meer FC Utrecht, RKC Waalwijk en Almere City FC) zit in de selectie.

GEEN PROFVOETBAL MEER

Sno liet onlangs zijn contract bij Jupiler League-club RKC Waalwijk ontbinden. De 30-jarige middenvelder had privé een lastige tijd achter de rug en wilde meer tijd aan zijn gezin besteden.
Even later werd een explosief onder auto van de broer van Sno geplaatst. Bij de aanslag in Amsterdam raakte niemand gewond.
Sno en zijn twee broers werden begin dit jaar vervolgd voor een vechtpartij in Paradiso. Evander werd vrijgesproken, zijn broers kregen wel straf.

LOOPBAAN

De voetballer stond ooit te boek als groot talent. Hij speelde in de jeugdopleiding Feyenoord en kwam later uit voor NAC, Celtic, Ajax, Bristol City, NEC en Westerlo.
Ook werd hij in 2006 door bondscoach Marco van Basten opgeroepen voor het Nederlands elftal. Hij bleef echter de hele wedstrijd op de reservebank.
In 2008 zat hij in de selectie die Nederland vertegenwoordigde op de Olympische Spelen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.