RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Toni Peroni maakt EK-lied voor Oranje-held Shanice

1/4
UTRECHT -

Utrechter Toni Peroni heeft een liedje gemaakt over EK-ster en plaatsgenoot Shanice van de Sanden. Het nummer heet Shanice en is gescheven op de melodie van het bekende nummer Denis van de Amerikaanse band Blondie.

"Als je het één keer gehoord hebt, kan iedereen het meezingen," aldus de Utrechtse muzikant. Peroni kwam op het idee in de aanloop naar het EK.

Toen bleek dat het toernooi echt leefde in de stad vanwege het openingsduel Nederland-Noorwegen, kwam het creatieve proces voor het nummer op gang en afgelopen dinsdag is het nummer opgenomen.


SHANICE

Peroni heeft de ode aan Shanice samen geschreven met vriend Tim Koot. Aan inspiratie had het tweetal geen gebrek want de voetbalster speelt sinds de start van het toernooi de sterren van de hemel.

"Zij is toch wel een beetje hét gezicht van het elftal en het is een bijzonder mens. Ze ziet er heel mooi uit, met mooie make-up en ze is supersnel," aldus de Utrechter.


MOTIVATIE

Zaterdag nemen de Oranje Leeuwinnen het in de kwartfinale op tegen Zweden. Peroni hoopt dat het nummer haar extra zal motiveren om te vlammen tijdens het belangrijke EK-duel.

"Je ziet dat ze nu meegroeien en dat er ruim twee miljoen mensen kijken naar de televisie. Ik hoor alleen maar enthousiaste verhalen om mij heen," aldus de muzikant.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -