RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Tielse Taartschuur mag verjaardagstaart voor reuzenpanda's maken

RHENEN -

De Taartschuur in Tiel mag de taart gaan maken voor de verjaardag van de twee reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen. Ouwehands Dierenpark in Rhenen schreef speciaal voor de vierde verjaardag van de twee panda's een taartbakwedstrijd uit.

De jury stelde vooraf wel een aantal voorwaarden: de taart moest origineel zijn, goed van smaak en zó groot dat er minimaal 300 bezoekers van kunnen eten. Maar bovenal moest het een uitvoerbare creatie zijn. De Gelderse taartenbakker kwam uiteindelijk met de beste taart en mag deze ook gaan maken.

De wedstrijd werd uitgeschreven omdat de twee panda's op 8 augustus vier jaar oud worden. Het is de eerste keer dat Xing Ya en Wu Wen hun verjaardag in Nederland vieren. In april kregen de twee dieren nog een groots onthaal in Rhenen.

Overigens laat de dierentuin weten dat behalve de bezoekers ook de reuzenpanda's kunnen rekenen op een speciale verjaardagstaart.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -