RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Opnieuw patiënt overleden na behandeling van natuurgenezeres Kockengen

1/3
KOCKENGEN -

Natuurgenezeres Sara Glatt uit Kockengen heeft opnieuw een omstreden behandeling toegepast met dodelijke afloop. In februari is een 49-jarige Zweedse vrouw overleden.

Ondanks dat het al eerder mis ging zou de vrouw opnieuw ibogaÔne hebben toegediend. Dat gebeurde in Kockengen. Toen de patiŽnt onwel werd zou Glatt (58) onjuiste info hebben gegeven aan opgeroepen hulpdiensten.

Dat maakt het OM zojuist bekend. Glatt moet zich daarom volgende week voor de rechter melden. Ze is na de dood van haar patiŽnt naar Duitsland gegaan en daar opgepakt na een Europees arrestatiebevel.


MEDEVERDACHTE

Er is nog een verdachte in de zaak. Het gaat om een buitenlandse man. Tegen hem loopt ook een Europees arrestatiebevel omdat hij nog voortvluchtig is.

In 2014 werd Glatt ook al veroordeeld omdat ze een patiŽnt verkeerde behandelde. Een Belg kreeg een hartaanval als gevolg van ibogaÔne, hij heeft daardoor een deel van zijn zicht verloren.


SNELWEG

Een Zwitserse patiŽnt van haar is in psychotische toestand de A2 op gelopen bij Breukelen. Die man werd geschept door een truck en overleed. De rechter oordeelde later dat niet is bewezen dat Glatt schuld heeft aan zijn gevaarlijke wandeling.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -