Instellingen

Arrestaties Stichtse Vecht na winkeldiefstal en belediging van agenten

© ANP
STICHTSE VECHT - De politie in Stichtse Vecht is dit weekend druk geweest met een aantal arrestaties. De wijkagent meldt via Facebook dat er verdachten zijn opgepakt na een winkeldiefstal en belediging van agenten.
"Bijna gelijktijdig kregen we de melding van twee personen die een winkeldiefstal hadden gepleegd bij een winkel op Bisonspoor. Zij hadden voor 450 euro aan goederen weggenomen. Beiden zijn aangehouden", schrijft de politie.
Even daarvoor was de politie ook al druk met twee andere aanhoudingen. Surveillanten arresteerden een automobilist, omdat die de agenten bij een controle had beledigd. Maar daar bleef het niet bij, zegt de politie. "Nadat hij was aangehouden terzake belediging vond ook de bijrijder het nodig om de collega's te beledigen. Ook hij werd aangehouden. Niet zo slim en onnodig."
De verdachten wachten nu allemaal af of ze verder vervolgd gaan worden. "Alle verdachten zijn inmiddels heengezonden. Het Openbaar Ministerie beslist welke afdoening hen te wachten staat."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.