RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

UIT! Meer bezoekers voor Oogstfeest Kromme Rijn

1/5
COTHEN -

De vijfde editie van het Oogstfeest in Cothen trok meer bezoekers dan ooit. 6000 mensen kwamen af op het evenement dat helemaal in het teken staat van het landleven. 2000 bezoekers meer dan de vorige editie.

Elke twee jaar geven boeren in Cothen een kijkje in hun leven. Met veel trots laten ze hun mooiste koeien en sappigste peren zien aan de bezoekers. En daarmee sluit de Kromme Rijn aan bij een lange traditie. Volgens de organisatie is er dus een stijgende lijn: "Daar zijn we heel blij mee".


FRUIT EXPRESS

Om alle bezoekers over het grote terrein te vervoeren, hebben de boeren een handigheidje bedacht: de Fruit Express. Door kleine trekkers getrokken fruitkisten worden de mensen van hot naar her gereden. Er is zelfs een dienstregeling, want er zijn twee verschillende treinen. De rondrit en de stoptrein.

Bezoekers roemen de leuke laagdrempelige sfeer van het evenement. Door het mooie weer kwamen veel mensen proeven van de boerenproducten of kijken naar het landleven. UIT-presentatrice Caroline Geijsman nam ook een kijkje. De aflevering van het TV-programma is bij dit artikel te zien.

UIT!
Het televisieprogramma UIT! van RTV Utrecht trok de hele zomer door de regio om de leukste evenementen te verslaan. Het seizoen zit erop voor dit jaar. Wilt u nog afleveringen terugkijken? Dat kan hier.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -