Instellingen

ANBO wil met optreden StukTV opa's en oma's lokken

BUNNIK - De ANBO in Bunnik haalt alles uit de kast om nieuwe leden te werven. Jongeren die hun opa of oma aanmelden bij de ouderenorganisatie, mogen gratis naar een optreden van de populaire dj's van StukTV.
De jongens, ook bekende YouTube-sterren, treden op 1 september op tijdens de Teenage Dance in Bunnik. Iedere eerste vrijdag van de maand is er een speciale feestavond in Brothers waar kinderen van twaalf tot en met vijftien jaar uit hun dak kunnen gaan.

ENTHOUSIAST

"Wij behartigen al 116 jaar de belangen van senioren. Wij vinden het belangrijk om generaties bij elkaar te brengen. Voor de kleinkinderen is een avond gratis naar Teenage Dance met een optreden van hun idolen echt een geweldig cadeau om te krijgen van je opa en oma", aldus Liane den Haan, directeur-bestuurder van ANBO.
Brothers in Bunnik krijgt positieve reacties op de bijzondere samenwerking en daar is de uitgaansgelegenheid blij mee. "Het is echt ludiek, zowel jonge als oudere mensen reageren super positief en daar worden we erg blij van", vertelt Judith Prins van Brothers.
Ook ouderen die uit zichzelf lid worden, kunnen hun kleinkinderen een optreden cadeau doen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.