Instellingen

Festivalbezoekers kunnen eigen begrafenis beleven

DE MEERN - Je eigen begrafenis in scene zetten, leren vuurspugen of meelwormen eten. Het kan morgen allemaal in de Methaal Kathedraal in De Meern, waar de tweede editie van het Bucketlist Festival wordt gehouden.
Het festival wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd door een groep Utrechtse vrienden die het bedenken van een festival op hun eigen bucketlist hadden staan. Het idee is niet alleen om met een hoop nieuwe ervaringen weer naar huis te gaan, maar de organisatie hoopt ook mensen te inspireren zo veel mogelijk leuke dingen te doen in hun leven.
"We hebben dit jaar ook een dromenmarkt waar we mensen aan elkaar koppelen die een wens hebben en mensen die iets voor een ander kunnen betekenen", vertelt organisator Ruben Cales. "Zo heb je misschien iemand die heel graag een keer naar het strand wil, of naar het theater, maar niemand heeft om mee te gaan. Dat kan zo simpel zijn, maar zo kun je elkaar toch helpen."
Op het festival kunnen bezoekers ook nog trouwen, een auto vernielen of naakt schilderen of geschilderd worden. Daarnaast staan er lokale livebands, een grote silent disco en tal van foodtrucks.

Nieuwe ervaringen beleven op het Bucketlist Festival.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.