Instellingen

Vertragingen op snelwegen door ongelukken

UTRECHT/AMERSFOORT - Ongelukken en pechgevallen hebben vanochtend vertragingen op meerdere snelwegen veroorzaakt. Zo ging het drie keer mis op de A12 en stond er ook file op de A28 vanwege een ongeval met een vrachtwagen en een auto.
Het ongeluk op de A28 gebeurde ter hoogte van Amersfoort. Hulpdiensten kwamen ter plaatse. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Verkeer naar Apeldoorn werd geadviseerd om te rijden via Arnhem over de A27, A12 en A30.

A12

Eerder op de ochtend ging het mis vanwege twee ongelukken. Bij knooppunt Oudenrijn reed een auto de sloot in. Daardoor was de rechterrijstrook korte tijd afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de wagen uit de sloot gehaald. Door autopech bij Woerden gingen er rond 08.20 uur ook twee rijstroken dicht. De vertraging loopt daar op tot zo'n 40 minuten, meldt de ANWB.
Ook op andere snelwegen waren er vanochtend problemen. Op de A27 bij Bilthoven stond file door een ongeval met twee voertuigen. Dat ongeluk is inmiddels afgehandeld en de weg is weer vrij.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.